Veelgestelde vragen

Hier beantwoorden we alvast een groot deel van de vragen die je waarschijnlijk hebt.
Heb je een andere vraag: laat het ons weten!

Antwoord

Werk je tegelijkertijd bij meer dan 1 werkgever? Of heb je een uitkering en tegelijkertijd een baan? Vraag dan bij 1 werkgever de loonheffingskorting aan. Als je bij iedere werkgever loonheffingskorting aanvraagt, krijg je namelijk te veel korting op je belasting. Je moet dan waarschijnlijk achteraf belasting aan de belastingsdienst betalen. Kijk voor meer informatie op: Belastingdienst.nl

Let op! Wanneer je loonheffingskorting uitzet betaal je belasting over je verdiende salaris, dit kan je echter terugvragen bij je aangifte inkomstenbelasting.

Antwoord

Meld je zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 09:00 uur, telefonisch af bij het algemene nummer van Student Zoekt Bijbaan: 06 43 41 74 50

Antwoord

Iedere maandag worden de uren verwerkt van de week ervoor, jouw salaris staat woensdag op je rekening.

Let op! Alle uren die na maandag 12:00 uur binnenkomen worden de week erna betaald. Wees dus op tijd met je uren doorgeven, zodat je altijd snel over je geld kan beschikken.

Antwoord

Het vergoeden van reiskosten verschilt per opdrachtgever. De precieze invulling van eventuele reiskosten gebeurt altijd in overleg met Student Zoekt Bijbaan, dus bespreek dit voor het aangaan van een klus met ons. Hoe kun je reiskosten declareren?

Openbaar vervoer
Voor het declareren van reiskosten openbaar vervoer dien je een uitdraai van het declaratieformulier aan te leveren met daarop gemarkeerd de bedragen die je wilt declareren. Dit declaratieformulier kun je opvragen door op je OV-chipkaart in te loggen. Dit kan via www.ov-chipkaart.nl. De declaratieformulieren dienen wij binnen 2 weken na de dienst in ons bezit te hebben.

Auto
Vergoeding voor de kosten voor gebruik van de auto is €0,12 per kilometer. De totale vergoeding wordt berekend aan de hand van de lengte van de reis van woonadres naar werkadres. Om dit te berekenen wordt gebruik gemaakt van de ANWB routeplanner.

Antwoord

Elke vier weken staat je loonstrook klaar in Helloflex, onze online omgeving voor loonstroken, jaaropgaven en de hoogte van je vakantiedagen.

Antwoord

Op elk uur dat je werkt, reserveer je een percentage van je salaris voor vakantiegeld, kort verzuim, bijzonder verlof en vakantiedagen. De reservering op vakantiegeld, kort verzuim en bijzonder verlof betalen we direct uit, dit betekent dat je uurloon ongeveer € 1,- á € 1,50 hoger uitvalt.

Antwoord

Student Zoekt Bijbaan is onderdeel van uitzendbureau TeamQ14. Wil je weten wie wij zijn? Bekijk hier ons team.

Antwoord

Op elk uur dat je werkt, reserveer je voor vakantiedagen. Ga je een paar dagen op vakantie en wil je dit laten uitbetalen, stuur je een mailtje naar loon@teamq14.nl. Onder vermelding van je voor- en achternaam en hoeveel van je vakantiedagen je uitbetaald wil krijgen. Wij zorgen dan dat alles in orde komt.

Antwoord

Bij de meeste opdrachtgevers ligt een urenformulier van Student Zoekt Bijbaan. Is dit niet het geval? Stuur dan een berichtje naar 06 43 41 74 50, dan zorgen wij dat dit geregeld wordt.

Let op! Zonder handtekening van de opdrachtgever kunnen we de uren niet uitbetalen.

Antwoord

Een CAO is een Collectieve ArbeidsOvereenkomst. Hierin leggen werkgevers(organisaties) en werknemers(organisaties) afspraken vast over lonen en andere arbeidsvoorwaarden. Jij valt als uitzendkracht onder de NBBU-cao, die je hier kan inzien.

Antwoord

Gezellig! De koffie staat altijd klaar ;) We hebben natuurlijk ook thee.

Antwoord

  • Ingepland = ingepland.
  • Tot 3 werkdagen voor de klus kun je zonder probleem van je dienst afzien. Daarna, dus in de 3 werkdagen voor de klus ben je verantwoordelijk voor je eigen dienst. Daarna kan je alleen nog van de klus af, als jij of Student Zoekt Bijbaan een vervanger vindt. Let op! Je bent dus zelf verantwoordelijk.
  • Frequent te laat komen wordt niet getolereerd. Één keer te laat kan gebeuren in onze ogen. Na de tweede keer volgt een laatste waarschuwing en na de derde keer volgt beëindiging van het dienstverband.
  • Verwacht je te laat te komen, meld dit bij Student Zoekt Bijbaan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met de opdrachtgever om dit door te geven.
  • Kom je niet opdagen voor een klus waar je, je wel voor hebt opgegeven, dan volgt direct beëindiging van de samenwerking.